• 01

  Kyllä se on ruukannu ilimas pysyä

  Ja onhan sulla laskuvarjo !

 • demo

  250 Kmh
  ALASPÄIN

 • 03

  Kangas kantaa ?

  Kyllä ne yleensä pelaa...

 • 02

  Vauhti Korjaa Virheet

  Vain äkkipysäys on vaarallista

 

Laskuvarjohyppäämisen & Tunnelilentämisen alkeiskurssi 17.-23.4.2021 Fööni & Alavus

 Ilmoittautuminen suljettu
 
6
IMG_0151_logot
Kategoria
Hyppykurssi
Päivä
5.6.2021 00:00 - 13.6.2021 00:00
Tapahtumapaikka
Savikonkydöntie 129, 63300 Alavus, Suomi - Savikonkydöntie
63300 Alavus, Suomi
Paikkoja yhteensä
15
Paikkoja vapaana
9
Puhelin
045 121 5767
Sähköposti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

YHDISTELMÄKURSSI

Tarjolla loistava mahdollisuus tutustua kahden käsi kädessä kulkevan lajin maailmaan yhdessä kurssikokonaisuudessa! Alavuden Ilmailukerho Ry järjestää kurssin, jossa tutustutaan ensin vapaapudotukseen kontrolloidusti sisätiloissa vapaalentotunneli Föönissä Helsingissä, minkä jälkeen kurssilaiset suorittavat laskuvarjohyppykurssin ja hyppäävät ensimmäisen hyppynsä lentokoneesta Alavudella. Tuulitunnelissa opitut keholla lentämisen perustaidot auttavat hyvin alkuun laskuvarjohyppyuralla, ja molemmista lajeista löytyy kiinnostuneelle harrastajalle rutkasti kehitysmahdollisuuksia!

Tämä kurssikokonaisuus on edullinen pakettitarjous, jossa pääset alkuun kahdessa vauhdikkaassa lajissa hyvin muotoiltuna kokonaisuutena. Kurssi on ensisijaisesti suunnattu niille, joilla on ajatus aloittaa uusi harrastus tai kokeilla molempia lajeja.

Kurssi toteutetaan kaksiosaisena. Ensimmäinen osa järjestetään Helsingissä 5.-6.6.2021 ja se sisältää laskuvarjohyppykurssin teoriat ja Föönin pro-lentokurssin, eli noin 15 lentominuuttia. Kurssilaiset oppivat tuulitunnelilentämisen perustaidot ja saavat pro-statuksen Föönin vapaalentotunneliin. Pro-lentäjät voivat tulevaisuudessa ostaa lisää lentominuutteja edullisemmilla pro-hinnoilla ja jatkaa vapaalentotaitojensa hiomista tuulitunnelissa omatoimisesti tai lentokavereiden ja koutsin kanssa. Huomaathan, että majoitus Helsingissä ei kuulu kurssin hintaan. Helsingissä on monipuoliset mahdollisuudet varata esimerkiksi aribnb-majoitus kohtuulliseen hintaan. Kurssilaiset voivat järjestää majoituksen esimerkiksi yhdessä kimppamajoituksena.

Kurssin toinen osa järjestetään Alavudella 11.-13.6.2021. Tällöin kurssilaiset suorittavat laskuvarjohyppäämisen alkeiskurssin loput teoriat ja käytännön osuudet. Kurssi toteutetaan pakkolaukaisukurssina, eli laskuvarjo aukeaa automaattisesti koneesta poistuttaessa. Laskuvarjohyppäämisen alkeiskurssiin kuuluu teorian lisäksi käytännön harjoitteita sekä kokeet, minkä jälkeen hypätään ensimmäiset laskuvarjohypyt. Kokonaishintaan sisältyy kaksi laskuvarjohyppyä – ensimmäinen pakkolaukaisuhyppy sekä ensimmäinen itseaukaisuhyppy, jolla hyppääjä avaa laskuvarjonsa ensimmäisen kerran täysin omatoimisesti. Alkeiskurssin suoritettuaan kurssilaiset voivat jatkaa laskuvarjohyppäämistä Alavuden Ilmailukerholla. Oppilaat maksavat alkeiskurssin ulkopuoliset hypyt yksittäin, korkeudesta riippuen oppilashyppyjen hinta on noin 25-32 €/kpl. Hyppyhintaan kuuluu aina kalustovuokra, eli oppilashyppääjät saavat käyttää kerhon kalustoa koko oppilasuransa ajan. Kerholla on myös majoitusmahdollisuus ja kattavat fasiliteetit. Oppilaskoulutusohjelman suorittaneet hyppääjät saavat itsenäisen hyppääjän lisenssin ja voivat jatkaa lajin harrastamista osana aktiivista, lämmintä ja innostavaa harrastajakuntaa!

Tutustu vapaalentotunneli Fööniin:

https://xn--fni-snaa.fi/

Maksuvälineet:
Kurssi maksetaan omalla pankki viitteellä jonka saat kurssin alussa.
Lisäksi kerholla käyvät maksuvälineenä käteisen lisäksi myös Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, V PAY-, Business Eurocard-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Maestro-kortit.

Lisäksi voit käyttää seuraavia liikuntaseteleitä: Tyky, Smartum, Edenred, Sporttipassi
 
Hinta: 490€
 
 

Kaikki päivät

 • Alkaen 5.6.2021 00:00 päättyen 13.6.2021 00:00

Powered by iCagenda

Yhteystiedot

Alavuden Ilmailukerho Ry PL 12 60101 Seinäjoki
Alavuden lentokenttä Savikonkydöntie 129