Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana: Muista minut
  • Sivu:
  • 1

AIHE: Isokyröboogiet (VII) 19.7.2014

Isokyröboogiet (VII) 19.7.2014 6 vuotta 1 kuukausi sitten #1587

  • kahu
  • kahu hahmo Kirjoittaja
  • Poissa
  • Viestejä: 2
Moro,

Myös Alavutelaiset tervetulleita näihin boogeihin. Eli normi hyppytoimintaa aluksi Vaasan kentällä josta siirrytään lentokoneella ja autoilla Isoonkyröön, missä mahdollisuus jatkaa hyppelyä helikopterista (osallistujamäärävaraus). Hyppääminen ei ole pakollista vaan paikalle voipi saapua vaikka autolla. Ensimmäiset hyppääjät saapuu paikalle hyppäämällä klo 14-16 välillä, jolloin siis "Bileet" alkaa. Ohjelmassa; saunomista, gillaamista, karaokea ja kaikkea muuta hauskanpitoa yksin tai yhyressä. Majoitustilaa löytyy n. 20 henkilölle.

Eli jos olet kiinnostunut hekohypyistä tai muuten vaan boogeista tai haluat lisätietoa, niin laita viestiä mulle tai sms numeroon nolla5nollanolla761996

Alla lainaus Vaasan kerhon sivuilta:

Jes, eli tämä tapahtuma sai alkunsa 2006 ja vain yksi vuosi on jäänyt välistä omien muiden kiireiden takia.

Nyt nämä ovat taas kohta ajankohtaiset ja paikalle olisi tänä vuonna tarkoitus tuoda myös helikopteri, jos saadaan riittävästi hyppyhalukkaita paikalle.

Kopteritoiminta hoidetaan Vaihtoehtohypyt Oy:n toimesta joka vastaa kaikesta hyppytoimintaan täällä liittyvistä asioista.

Ajatuksena on loikkia niin kauan kun vain innokkaita hyppääjiä riittää ja hyppytoimintaan voi osallistua myös jatkokoulutuksessa olevat oppilaat.

Että tämä kopterihyppääminen näiden boogien aikana toteutuu tarvitaan riittävä määrä sitoutuneita hyppääjiä ilmoittautumaan ja mielellään tähän viestiketjuun. Myös muilta hyppykerhoilta on luvassa vierailevaa hyppääjäkansaa eli näistä taitaa tulla aika huikeat boogiet.

Hyppyhinnat kopterista tulevat olemaan luokkaa 50-70€/hyppy, riippuen hyppääjien määrästä. Hyppäämistä jatketaan niin kauan kun pokia riittää.

Minimi vaatimus ilmoittautuneista kopterihypyille on olemassa ja siksi toivotaan sitovia ilmoittautumisia kopteripokille.

Kopterin lastaus- ja tankkauspaikka toimii tuossa takapihalla.

Eli nimiä tänne jos kopterihypyt kiinnostaa ja montako hyppyä olet valmis hyppäämään.

Ps. Myös ei hyppäävillä matkustajilla mahdollisuus osallistua lentoihin.

-Kahu-

Kirjaudu liittyäksesi keskusteluun.

  • Sivu:
  • 1